Bij Quality Rijopleidingen kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en natuurlijk een betaalbare rijopleiding.

JE ALLEREERSTE AUTORIJLES ZAL EEN DAG ZIJN DIE JE NIET SNEL VERGEET. JE EERSTE AUTORIJLES KAN BEST SPANNEND ZIJN, DAAROM IS HET VAN BELANG DAT DIT EEN GOEDE ERVARING WORDT.

Bij Quality Rijopleidingen doen we dit op jouw tempo en leren we je stap voor stap autorijden. Je rijdt met een vaste instructeur en er wordt niet met meerdere leerlingen tegelijk gelest, waardoor we alle aandacht voor jouw hebben. En je wordt natuurlijk thuis opgehaald en weer afgezet na de rijles. Wel zo makkelijk!
Tijdens de autorijlessen rij je uitsluitend in het examengebied. Dit doen wij zodat je tijdens het rijexamen niet op onbekende plaatsten komt die je niet herkent. En de instinkers je niet meer kunnen verrassen. Op deze manier bereiden we je optimaal voor op je rijexamen en het behalen van je rijbewijs.

Om je rijbewijs te kunnen halen moet je 2 examens afleggen, je theorie en praktijkgedeelte. Wat de theorie gedeelte betreft begeleiden we je ook van A tot Z, het aanvragen, een dagcursus en tijdens het rijden zal de theorie ook meegenomen worden.

Examen aanvragen gaat in goed overleg met de instructeur, zodat beide partijen er al het vertrouwen in hebben zodat jij in één keer slaagt voor je rijexamen.

Je lest in een ontspannen sfeer volgens de laatste verkeersinzichten en met het aanleren van de juiste rij- en kijktechnieken.

Je rijbewijs halen is een belangrijke investering voor de rest van je leven en een grote stap naar meer onafhankelijkheid en mobiliteit! Vaak heb je moeten sparen of sponseren je ouders de rijopleiding. Daarom is het erg belangrijk dat je direct de keuze voor de juiste rijschool maakt. Betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding moeten jou keuze bepalen.

Kies jij voor onze rijschool?
Registreer je dan direct via onze website!
Wil je eerst nog meer informatie of vooraf even kennis maken? Bel of mail gerust!

CONTACT

Quality Rijopleidingen
Telefoon: 06 – 199 500 87

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *